Arnavutköy Belediyesi
Beyhan Budak’tan Güçlü Kalmanın Sırları

Beyhan Budak’tan Güçlü Kalmanın Sırları

19 Şubat 2024 Pazartesi

Beyhan Budak’ın katılımı ile “Zor Zamanlarda Güçlü Olmak” konulu söyleşi programı gerçekleştirildi.

Arnavutköy Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Klinik Psikolog-Yazar Beyhan Budak tarafından "Zor Zamanlarda Güçlü Olmak" konulu söyleşi, Avlu 34 AVM içerisinde bulunan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Söyleşi programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Söyleşide Beyhan Budak, katılımcılara zor zamanlarda güçlü kalmak için gerekli psikolojik ve duygusal beceriler hakkında derinlemesine bilgi aktardı. Budak, salondaki vatandaşlara bu becerilerin nasıl geliştirilebileceği konusunda pratik öneriler sundu. Zor zamanlarda karşılaşılabilecek güçlükler ve bu güçlüklerle başa çıkmanın yolları da ele alındı.

Katılımcılar, Budak'ın deneyimlerinden ve önerilerinden büyük fayda sağladıklarını belirtirken, söyleşinin toplumun psikolojik ve duygusal sağlığını desteklemek adına önemli bir etkinlik olduğunu söylediler.

Etkinliklerin duyuruları ve detayları, Arnavutköy Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılmaktadır. Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak ve güncel duyuruları takip etmek için Arnavutköy Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?