Arnavutköy Belediyesi
Çocuk Atölyesi’nde Miniklere Özel Şenlik

Çocuk Atölyesi’nde Miniklere Özel Şenlik

26 Nisan 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden farklı etkinlikler ile doyasıya eğlendi. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından Arnavutköy Çocuk Atölyesi’nde Çocuk Şenliği yapıldı. Yapılan etkinliğe katılan çocuklar, çeşitli oyunlar ve deneylerle doyasıya eğlendiler. Çocuk Gelişimi Bölümü’nde eğitim alan öğrenciler de etkinliğe katılarak alanlarında deneyim ve tecrübe kazanma fırsatı yakaladı.

Çocuk Atölyesi’nde düzenlenen etkinliğe 4-7 yaş arası çocuklar katılırken, veliler de çocuklarını izleme fırsatı buldu. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan etkinliğe Üniversitelerin Çocuk Gelişimi Bölümü’nde eğitim alan öğrencilerde katıldı. Üniversite öğrencileri etkinlik boyunca çocuklarla yakından ilgilendiler. Minikler; zekâ oyunlarından yanardağ deneyine, ahşap boyamadan mutfak atölyesine kadar birçok etkinlikte yer aldı. Düzenlenen şenlikte doyasıya dans eden çocuklar atölye çalışmalarına da katıldı. 

Gün boyu devam eden etkinliğe katılan çocuklar mutluluklarını dile getirirken, şenliği düzenleyen yetkililere ve kendileri ile ilgilenen üniversite öğrencilerine teşekkür ettiler. Çocuk Gelişimi Bölümünde okuyan üniversite öğrencileri ise gelecekte yapacakları meslek hakkında bilgi ve tecrübe edindiler. 
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?