Yarıyıl Tatilinde Eğlence ve Öğrenme Bir Arada

25 Ocak 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Çocuk Atölyesi, Yarıyıl Tatili Çocuk Festivali ile çocuklara eğlence ve öğrenme fırsatı sunuyor.

Arnavutköy Belediyesi, sömestr tatiline giren çocukları unutmayarak Çocuk Atölyesi'nde çeşitli etkinlikler ve kurslar düzenliyor. 4-12 yaş arası öğrenciler için özel olarak tasarlanan "Yarıyıl Tatili Çocuk Festivali" adındaki etkinlikler, Avlu 34 içerisindeki Çocuk Atölyesi'nde gerçekleştiriliyor.

Bu özel etkinlikler ve kurslar, çocuklara yeni beceriler kazanma ve eğlenirken öğrenme fırsatı sunuyor. Çocuklar, çeşitli alanlarda deneyim kazanarak yarıyıl tatilini keyifli bir şekilde geçirme imkanı buluyorlar.

Geri Dönüşüm ve Origami Kursu ile çocuklar atıkları değerlendirme ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulurken, Ahşap ve Doğa Kursu ile doğayı tanıma ve ahşap işleme becerilerini öğreniyorlar. Akıl ve Zeka Oyunları Kursu, çocuklara stratejik düşünme ve problem çözme yeteneklerini geliştirme şansı sunarken, Seramik Kursu ve Resim ve Ebru Kursu ile sanatsal yaratıcılıklarını ortaya çıkarma fırsatı buluyorlar.

Ayrıca, Mutfak Kursu sayesinde çocuklar hem pratik beceriler kazanıyor hem de mutfakta eğlenceli zaman geçirme şansını elde ediyorlar. Bu çeşitli kurslar, çocukların yarıyıl tatilini hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geçirmelerine olanak sağlıyor. Arnavutköy Belediyesi, çocukların gelişimine katkıda bulunarak onların tatil dönemini daha anlamlı hale getiriyor.

Kültür Sanat HABERLERİ