Arnavutköy Belediyesi
Kadın ve Çocuklar Çevre Haftası’nda Buluştu

Kadın ve Çocuklar Çevre Haftası’nda Buluştu

06 Haziran 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ile Arnavutköy Çocuk Atölyesi, Çevre Haftası'nda İmrahor Mesire Alanı'nda eğitici ve eğlenceli program düzenledi

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ile Çocuk Atölyesi, 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası'nda unutulmaz bir etkinlik düzenledi. İmrahor Mesire Alanı'nda gerçekleşen program, çocuklara ve kadınlara çevre bilinci aşılamak amacıyla gerçekleştirildi.

Çocuklar, palyaço ve sihirbaz eşliğinde eğlenceli aktivitelere katılırken, aynı zamanda atölye çalışmalarına da dahil oldular. Bu çalışma ile çocuklara doğal kaynakların korunması, geri dönüşümün önemi ve sürdürülebilirlik konularında önemli bilgiler verildi. Aynı zamanda programa katılan kadınlar da çeşitli atölye çalışmalarında bulundular. 

Ekinliklerde yer alan kadın ve çocuklar; çevreye duyarlılık göstererek İmrahor Mesire Alanı’ndaki çöpleri topladılar. Temizlik etkinliği ve eğlenceli atölye çalışmaları sayesinde, katılımcılar çevre sorunlarına karşı sorumluluk almayı ve çevreyi korumanın bilincine vardılar. 
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?