Toplu Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı

09 Mayıs 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni kayıtları başladı. Sünnet işlemleri, deneyimli sağlık ekipleri tarafından hijyenik bir ortamda gerçekleştirilecek ve çocuklar sürecin her aşamasında titizlikle takip edilecek.

Belediye tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında sünnet edilecek çocuklar için kayıtlar, Arnavutköy Belediye Binası Kentli Servisi ve Hadımköy Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Kayıt işlemlerini yapacak olan velilerin, gerekli olan evrakları kayıt sırasında eksiksiz şekilde teslim etmeleri gerekmektedir.

Gerekli evraklar şu şekildedir:

1. Veli adına ikametgah belgesi,

2. Veli kimlik fotokopisi,

3. Çocuğa ait kimlik fotokopisi,

4. Çocuğa ait 1 adet vesikalık fotoğraf,

5. Dilekçe (Başvuru sırasında kurum tarafından verilecek),

6. Bilgi formu (Başvuru sırasında kurum tarafından verilecek).

7. Yaş Sınırı 5-12 Arasıdır.

Ayrıca, Toplu Sünnet Şöleni için kayıt yaptırılacak olan çocuğun ayakkabı numarası, beden bilgileri ve baş çevre ölçüleri de başvuru sırasında belirtilmelidir. Bu bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde verilmesi, organizasyonun daha sağlıklı ve düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacaktır.

Organizasyona katılmak isteyen aileler, 444 4 597 numaralı çağrı merkezini arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Kültür Sanat HABERLERİ