Arnavutköy Belediyesi
Kışlık Lezzetler Festivali Heyecanla Başlıyor

Kışlık Lezzetler Festivali Heyecanla Başlıyor

27 Eylül 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kışlık Lezzetler Festivali 3 gün sürecek.

Arnavutköy Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Kışlık Lezzetler Festivali ile lezzet dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 29 Eylül Cuma günü saat 14.00'te başlayacak olan festival, 3 gün boyunca tüm lezzet tutkunlarını Arnavutköy'ün tarihi Hadımköy İstasyon Meydanı'nda buluşturacak.

Festival, sadece gastronomi ile sınırlı kalmayacak; zengin bir etkinlik programıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak. Festival sahne gösterileri, çocuk etkinlikleri, canlı konserler ve yarışmalar yer alacak. Ayrıca, kadınların el emeği ile ürettikleri özel ürünlerin sergileneceği Kışlık Lezzetler Atölyesi, festival boyunca ziyaretçilere keyifli bir alışveriş deneyimi sunacak.

Arnavutköy Belediyesi Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Kışlık Lezzetler Festivali ile vatandaşlarımıza özel bir deneyim sunmaya hazırlanıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Kışlık Lezzetler Festivali’ne bekliyoruz” dedi.

Kışlık Lezzetler Festivali, yerel lezzetleri keşfetmek, eğlenceli etkinliklerin tadını çıkarmak ve ailecek keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyor. Festival, 29 Eylül Cuma günü başlayacak ve 3 gün boyunca ziyaretçilere lezzetli anlar sunmaya devam edecek.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?