Çocuklar, Atölye Çalışmalarıyla Eğlenceye Doydu

05 Şubat 2024 Pazartesi

Arnavutköy Çocuk Atölyesi'nde düzenlenen Çocuk Şenliği, minikleri eğlenceli bir günle buluşturdu.

Arnavutköy Çocuk Atölyesi, yarıyıl etkinlikleri kapsamında renkli ve eğlenceli bir Çocuk Şenliği düzenledi. Etkinlik, Pazar günü çocuk atölyesinde gerçekleşti ve çocukların keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.

Çocuk Şenliği'nde, minikler çeşitli atölye çalışmalarına katılarak hem öğrendiler hem de eğlenceli zaman geçirdiler. El sanatlarından akıl-zeka etkinliklerine kadar geniş bir yelpazede düzenlenen etkinlikler, çocukların geliştirmelerine ve yeni beceriler kazanmalarına katkıda bulundu.

Etkinlikte, çocuklar tarafından yapılan eserler de özel bir sergi ile ziyaretçilere sunuldu. Minik sanatçıların elinden çıkan eserler, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Arnavutköy Çocuk Atölyesi, 2020 yılında Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı'nın önderliğinde kuruldu. Atölye, çocukları teknolojinin olumsuz etkilerinden uzaklaştırmayı, onları kendine güvenen, paylaşmayı bilen, takım ruhunu geliştiren, çevresine saygılı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Kültür Sanat HABERLERİ