Arnavutköy Belediyesi
Çocuk Atölyesi 2 Yaşında

Çocuk Atölyesi 2 Yaşında

04 Aralık 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi'nin miniklere yönelik başlattığı proje olan Çocuk Atölyesi, 2. yılını doldurmanın gururunu yaşıyor.

Çocukların eğitimi ve gelişimi için Arnavutköy’de hizmet vermeye başlayan Çocuk Atölyesi 2. yılını doldurdu. Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı tarafından başlatılan bu özel projede, bugüne kadar 4-12 yaş arasındaki binlerce çocuk eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşadı.

Açıldığı günden bu yana Arnavutköy Belediyesi Çocuk Atölyesi, 6 bin 118 eğitim atölyesi düzenleyerek 23 bin 100 çocuğa kaliteli bir zaman geçirme fırsatı sundu. Akıl ve zeka, ahşap, origami, resim, ebru sanatı, ritim, mutfak, bahçe gibi 10'dan fazla eğitici atölye alanında faaliyet gösteren merkez, minik ziyaretçilere çeşitli beceriler kazandırmaya devam ediyor.

Çocuk Atölyesi, sadece atölye çalışmaları ile değil düzenlediği etkinliklerle de dikkat çekiyor. Miniklerin Çocuk Atölyesi’nde ortaya çıkardığı eserler bugüne kadar birçok farklı etkinlikte sergilendi. İlk sergisini 2022 yılında ebru sanatı eserleriyle açan atölye, Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yaptı.

 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?