Minikler, Tatilde Çocuk Atölyesi’nde Buluşacak

18 Ocak 2024 Perşembe

Arnavutköy Çocuk Atölyesi, çeşitli etkinlik ve kurslarla yarıyıl tatilinde çocukları ağırlayacak.

Arnavutköy Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek olan 4-12 yaş arası öğrenciler için “Yarıyıl Tatili Çocuk Festivali” adında etkinlikler düzenlenecek. Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan etkinlikler, AVLU34 içerisinde yer alan Çocuk Atölyesi’nde yapılacak.

Arnavutköy Çocuk Atölyesi’nde düzenlenecek olan etkinlik, yeni beceriler kazanmalarına ve eğlenirken öğrenmelerine olanak tanıyan çeşitli kursları içerecek. Bu kapsamda verilecek olan kurslar arasında; Geri Dönüşüm ve Origami Kursu, Ahşap ve Doğa Kursu, Akıl ve Zeka Oyunları Kursu, Seramik Kursu, Resim ve Ebru Kursu, Mutfak Kursu yer alacak.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek olan bu kurslarla çocuklar, yarıyıl tatilini hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geçirecekler. Kayıtlar, 17-21 Ocak tarihleri arasında Arnavutköy Çocuk Atölyesi'nde yapılabilecek.

Kültür Sanat HABERLERİ