Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de 23 Nisan Coşkusu

Arnavutköy’de 23 Nisan Coşkusu

24 Nisan 2024 Çarşamba

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Arnavutköy Belediyesi tarafından çocuklar için kurulan etkinlik alanlarında neşe içinde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sabah saatlerinde resmi törenle başlayan etkinlikler, ilçede festival havasında geçti. Arnavutköy Şehir Parkı’nda düzenlenen resmi törende, öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve ilçe protokolü de törende yer aldı.

Resmi törenin ardından Arnavutköy Şehir Parkı ve Hadımköy Meydanı'nda kurulan etkinlik alanlarında çocuklar animatör gösterileri, şişme oyun alanları ve sahne performanslarıyla gün boyunca neşe içinde bir bayram yaşadılar. Mustafa Candaroğlu, çocuklar ile sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Candaroğlu, Gazzeli Çocukları Unutmadı

Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, programda yaptığı konuşmada, “Bugün 23 Nisan, dünyada kutlanan tek çocuk bayramı. Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan’da, dünya genelinde çocukluğunu yaşayamayan mazlum çocuklar var. Bu bayramı barış ve huzurun egemen olduğu bir dünyada, nice yıllar kutlayabilmeyi umuyoruz. Bugün de Arnavutköy’de 2 noktada çocuklarımız çeşitli etkinliklerde eğlenceli bir gün geçiriyor.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, 23 Nisan nedeniyle Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu'nun makamına, Esma Betül Ekici oturdu. Mustafa Candaroğlu “Benim şöyle bir anım var. Boğaköy İlokulu’nda okurken. 3 veya 4’üncü sınıfta Belde Başkanımız Cemil Seçkin vardı. Okuldan ben seçilmiştim ve 23 Nisan’da makama ben oturmuştum. Esma’da gelecekte bizim belediye başkanımız olabilir. Neden olmasın” dedi.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?