Arnavutköy Belediyesi
Çocuklar Hafta Sonu Etkinliklerinde Buluşuyor

Çocuklar Hafta Sonu Etkinliklerinde Buluşuyor

22 Ocak 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen hafta sonu etkinlikleri ile çocuklar eğlenceli şekilde vakit geçiriyor.

Arnavutköy Belediyesi, her hafta sonu düzenlediği Kültür ve Sanat Etkinlikleri ile çocuklara keyifli anlar yaşatıyor. Hafta sonları düzenlenen etkinliklere sömestr tatiline giren öğrenciler, yoğun ilgi gösterdi. Avlu34 AVM içinde yer alan Arnavutköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde ve Etkinlik Çukuru’nda düzenlenen etkinlikler, çocuk tiyatroları, çocuk sinemaları ve alan animasyonları ile dolu dolu geçiyor.

Son düzenlenen etkinliklerde, sahne alan Vitamin Ailesi ve Temiz Havada Yürüyelim Doğada tiyatroları ile çocuklar ve aileler büyük bir ilgiyle karşılaştı. Çocuklar, Vitamin Ailesi oyunuyla sebze ve meyvelerin sağlıklı yaşam için önemini eğlenceli bir şekilde öğrenirken, renkli gösterilerle dolu performanslarıyla keyifli anlar yaşadı. Temiz Havada Yürüyelim Doğada oyunu ile miniklere doğa sevgisi aşılandı.

Arnavutköy Belediyesi'nin çocuklara yönelik düzenlediği bu etkinlikler, hem ailelerin bir araya gelmesine olanak tanıyor hem de kültür ve sanatı çocuklarla buluşturarak çocukların gelişimine katkı sağlıyor.

Düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmak için Arnavutköy Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarını ve arnavutkoy.bel.tr internet sitesini takip edebilirsiniz.
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?