Arnavutköy Belediyesi
27 Farklı Alanda Kurs

27 Farklı Alanda Kurs

23 Ekim 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Sanat Akademisi, 27 farklı kurs ile sanatseverlere ev sahipliği yapıyor. 

Arnavutköy Belediyesi, sanata ilgi duyan bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla Sanat Akademisi’nde geniş bir yelpazeyle eğitim sunmaya devam ediyor. Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde bulunan Sanat Akademisi; resim, halk oyunları, tiyatro, piyano, ney, diksiyon, çini, darbuka gibi 27 farklı branşta kişisel gelişim, gösteri sanatları, el sanatları ve müzik aletleri üzerine eğitimler sunuyor.

Arnavutköy Belediyesi, sanatın ve kültürün yayılmasını teşvik etmek, bölgedeki yetenekleri desteklemek amacıyla çeşitli sanat dallarında eğitim vererek birçok bireyin potansiyelini keşfetmesine olanak sağlıyor.

Her dönem binlerce öğrenciye kapılarını açan Sanat Akademisi’nden 3 binden fazla öğrenci yararlanıyor. Alanında uzman eğitmenler, öğrencilere hem teorik bilgileri hem de pratik becerileri öğretiyor. 

Arnavutköy Sanat Akademisi kursları hakkında detaylı bilgi almak için 0212 600 50 12 numaralı telefon ile iletişime geçebilir, sanatakademisi.arnavutkoy.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?