Arnavutköy Belediyesi
Hafta Sonu Kültür Sanat Etkinlikleri Başladı

Hafta Sonu Kültür Sanat Etkinlikleri Başladı

26 Eylül 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi, çocukları ve ailelerini sevindirecek kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen hafta sonu kültür ve sanat etkinlikleri yeniden başladı. Hafta sonları düzenlenen etkinlikler, çocuklara ve ailelerine eğlenceli ve öğretici deneyimler sunuyor.

Arnavutköy Kültür ve Sanat Merkezi, Bolluca ve Hadımköy KİPTAŞ ARGEM'de gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, animasyonlar, illüzyon gösterileri, çocuk tiyatroları ve çocuk sinema gösterileriyle keyifli vakit geçirdiler. Özellikle Arnavutköy KSM’de gerçekleştirilen "Bu Matematiği Aklım Keser Mi?" adlı tiyatro gösterisi çocuklar arasında büyük ilgi gördü.

Bu Matematiği Aklım Keser Mi?

Atakan ve Merve, çok yakın iki arkadaştır. Atakan, bir zaman makinesi icat etmeye karar verir, ancak matematikle başı bir türlü dertte olduğu için bu işte pek ilerleyemez. Atakan, hayali projeyi Merve'ye anlatırken, ikisi beklenmedik bir maceranın içine sürüklenirler. Bu macerada, önemli bir bilim insanı olan İbn-i Sina ile tanışma fırsatı bulurlar. İbn-i Sina, onlara azimle çalışmanın insanın neler başarabileceğini gösteren büyülü bir pencere açar.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?