Arnavutköy Belediyesi
Cami ve Türbe Gezilerine Yoğun İlgi

Cami ve Türbe Gezilerine Yoğun İlgi

04 Nisan 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi Ramazan ayında kadınlara özel olarak düzenlediği cami ve türbe gezilerine bu yıl da devam ediyor. 

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında cami ve türbelere gezi düzenliyor. Ramazan ayında Arnavutköylü kadınlar, Eyüp Sultan Camii, Ayasofya-i Kebir Camii, Çamlıca Camii, Hz. Yuşa Türbesi ve Cami’ni geziyor. Arnavutköylü kadınlar, Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşıyor. 

Vatandaşlar, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ne giderek bireysel olarak ya da toplu şekilde kayıt yaptırabiliyor. Hafta içi düzenlenen geziler, belediye tarafından tahsis edilen araçlar ile 09.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşiyor. Kadınlar dua edip ibadetlerini yerine getiriyor. 

“Biz kadın olarak belediyemizden çok memnunuz”
Arnavutköy Belediyesi’nin kadınlara sunduğu imkânlardan memnun olduğunu söyleyen Zahide Köseoğlu; “Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde kursiyerim. Bugün belediyenin bize sunduğu güzel bir faaliyetteyiz. Buraya hem dua etmeye hem de tarihimizi öğrenmeye geldik. Böyle yerler bize çok şey katıyor. Biz kadın olarak belediyemizden çok memnunuz. Bize sundukları imkânlar çok güzel şeyler. Geçen sene Arnavutköy Belediyesi sayesinde Çamlıca Camii’ni ziyaret etmiştik. Belediyemiz gerçekten kadınları önemseyen bir belediye.” dedi.

Gezi Programına katılan Tuğba İlkbaşın “Güzel bir etkinlik, Ramazan dolayısıyla Ayasofya Camii’ne gelip namaz kıldık. Devletimize, vatanımıza dua ettik. Arkadaşlarımızla toplanıp gelmek güzel oldu.” şeklinde konuştu.
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?