Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi’nden Anlamlı Anneler Günü Programı

Arnavutköy Belediyesi’nden Anlamlı Anneler Günü Programı

15 Mayıs 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla özel bir program düzenledi. Program, şehit ve depremzede anneleri onurlandırmak ve bu özel günü kutlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Arnavutköy Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla depremzede anneler ve şehit annelerini onurlandırmak için özel bir program düzenledi. Arnavutköy Belediyesi Davet Salonu’nda gerçekleşen programa Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hesanlıoğlu ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da katıldı. 

Haşim Baltacı, programa katılan annelere özel olarak hazırlanmış hediyeleri takdim etti. Annelerin sevgi ve fedakarlık dolu günlerini kutlamak amacıyla düzenlenen programda duygusal anlar yaşandı. 

Annelerin sevgisi ve desteğinin önemini vurgulayan Haşim Baltacı, “Annelerimiz bizim için çok değerli, onların sevgisi ve desteği bizim için çok önemli. Bu gece de Anneler Günü münasebetiyle şehit, gazi, depremzede ve engelli kardeşlerimizin anne, eş ve çocuklarını ağırlıyoruz. Allah hepinizden razı olsun, iyi ki geldiniz, ayağınıza sağlık” dedi. 
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?