Arnavutköy Belediyesi
Annelerimiz Bize Emanet

Annelerimiz Bize Emanet

13 Mayıs 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, Anneler Günü'nü unutulmaz kılmak için bir dizi etkinlik düzenledi.

Arnavutköy Belediyesi, anneler gününe özel bir dizi etkinlik düzenledi. Bu etkinliklerden ilki Arnavutköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde Eğitimci Yazar Dilek Cesur'un katılımıyla düzenlenen söyleşi programı oldu. Söyleşi programı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşların yoğun katılım gerçekleştirdiği söyleşide Dilek Cesur, katılımcılarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Katılımcılarla hayata dair deneyimlerini paylaşan Yazar Dilek Cesur, okurlarının kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikler kapsamında konuşan Dilek Cesur, Arnavutköy Belediyesi'nin Anneler Günü organizasyonuna teşekkür ederek, tüm annelerin özel gününü kutladı. Cesur, "Bedeniyle değil, kalbiyle, yüreğiyle, merhametiyle anne olmayı başarmış bütün annelerin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Arnavutköy Belediyesi Davet Salonu’nda düzenlenen Anneler Günü Matinesi’nde ünlü sanatçı Hülya Polat sahne aldı. Düzenlenen konserde, kadınlar Polat'ın şarkılarına eşlik ederek keyifli bir zaman geçirdi. Karadeniz'in sevilen sesi Hülya Polat'ın performansıyla anneler, müzik ve eğlence dolu bir akşam yaşadılar.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?