Arnavutköy Belediyesi
Öğrenciler Çocuk Atölyesi’ni Ziyaret Etti

Öğrenciler Çocuk Atölyesi’ni Ziyaret Etti

14 Nisan 2023 Cuma

Arnavutköy’de eğitim gören öğrenciler, Arnavutköy Çocuk Atölyesi’ni ziyaret ederek atölye çalışmalarına katılarak eğlenceli şekilde vakit geçirdiler. 

Arnavutköy Belediyesi Çocuk Atölyesi; çocuklarımızın teknolojinin olumsuz etkilerinden uzaklaşarak, kendine güvenen, paylaşmayı bilen, hayal gücü gelişen, sorumluluk sahibi bireylerin yetişmesine katkı sağlamaktadır. Çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişmelerine destek olacak kişisel beceriler kazandırma amacı ile hizmet vermektedir. Bu kapsamda ilçede eğitim gören ilkokul öğrencilerini misafir etmeye devam ediyor. 

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir şekilde yürütülen çalışmada ilkokul öğrencileri, çocuk atölyesini ziyaret ederek çeşitli çalışmalara katılıyor. Çocuk Atölyesi’ni ziyaret edecek gruplar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirleniyor. Öğrencilere Çocuk Atölyesi tanıtılırken, çeşitli etkinlikler ile eğlenmeleri sağlanıyor. 

Seramik Atölyesi ve Origami Atölyesi’ndeki çalışmalara katılan çocuklar aynı zamanda ebru sanatı yaparak eğlenceli vakit geçirdiler. 
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?