Arnavutköy Belediyesi
19 Mayıs Coşkusu Gençlik Festivali’yle Yaşandı

19 Mayıs Coşkusu Gençlik Festivali’yle Yaşandı

20 Mayıs 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı bu yıl da büyük bir coşkuyla kutladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen etkinlikler, Hadımköy İstasyon Meydanı ve Arnavutköy Şehir Parkı’nda gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

Konserler Muhteşem Geçti

Kutlamalar, 18 Mayıs'ta Hadımköy İstasyon Meydanı’nda başladı. Binlerce genç, gün boyu düzenlenen ok atma, uçuş simülasyonu, sahne oyunları ve birbirinden renkli alan etkinliklerinde doyasıya eğlendi. Etkinliklerin ardından, Sanatçı İlyas Yalçıntaş konseriyle gençler müzik dolu bir akşam geçirdi.

Kutlamalar 19 Mayıs sabahı Liseler Arası Gençlik Koşusu ile devam etti. Arnavutköy Belediye Binası önünden başlayan koşu, Arnavutköy Şehir Parkı’nda son buldu. Koşunun ardından düzenlenen resmi törende sahne gösterileri sergilendi ve 19 Mayıs konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve Liseler Arası Gençlik Koşusu’nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Resmi törene Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve İstanbul Milletvekili Şengül Karslı da katıldı.

Törenin ardından, Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen alan etkinlikleri devam etti. Gençler, çeşitli aktivitelerle 19 Mayıs coşkusunu yaşamaya devam etti. Gençler gün sonunda ise Sanatçı Bilal Sonses 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Başkan Candaroğlu: Festivaller Sürecek

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, "Her yıl 19 Mayıs'ı Gençlik Festivali ile kutlamaya devam edeceğiz ve etkinliklerimizi her geçen yıl daha da zenginleştireceğiz. Gençlerimiz, bu önemli günü gençlik ruhuna yakışır şekilde kutlamayı hak ediyor. Festivallerimiz farklı konsept ve içeriklerle düzenlenmeye devam edecek” dedi.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?