Arnavutköy Belediyesi
Çocuklar Radyo Arnavutköy’de

Çocuklar Radyo Arnavutköy’de

15 Şubat 2024 Perşembe

Arnavutköy Çocuk Atölyesi öğrencileri Dünya Radyo Günü'nde, Radyo Arnavutköy'ün canlı yayın konuğu oldu.

Arnavutköy Belediyesi Çocuk Atölyesi öğrencileri, 13 Şubat Dünya Radyo Günü'nde özel bir etkinliğe katıldı. Arnavutköy Belediyesi tarafından kurulan Radyo Arnavutköy'de canlı yayın konuğu olan çocuklar, radyoculuk ve radyo yayını ile tanıştı. ,

Dünya Radyo Günü etkinlikleri kapsamında Radyo Arnavutköy'de yer alan özel programda çocuklar, radyoculuğun inceliklerini keşfetme fırsatı buldular. Radyo stüdyosuna konuk olarak adım atan öğrenciler, mikrofonun ve ses ekipmanlarının arkasına geçerek gerçek bir radyo deneyimi yaşadılar. Radyo Arnavutköy'de düzenlenen özel programda çocuklar ayrıca radyoculuk hakkında bilgilendirildi.

Programın bir bölümünde, çocuklar Arnavutköy'e özgü haberleri dinleyicilere aktardılar. Kendi hazırladıkları haber sunumlarıyla dinleyicilere ilçenin güncel gelişmelerini duyurdular. Öğrenciler, ise radyoculuk deneyimi yaşamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Radyo Arnavutköy, ilçede radyo programcılığına merakı olan gençleri Türkiye’nin önde gelen radyo programcılarıyla buluşturmayı, bilgi ve tecrübelilerinin aktarılmasını sağlayarak, radyoculuk mesleğine ve radyo programı içerik üretimine katkı sunulmayı amaçlıyor.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?