Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Bayram Coşkuyla Kutlandı

Arnavutköy’de Bayram Coşkuyla Kutlandı

16 Nisan 2024 Salı

Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Her yıl hasretle beklenen, küslerin barıştığı, hasret olanların kavuştuğu Ramazan Bayramı, Arnavutköy’de coşkuyla kutlandı. Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Arnavutköy Merkez Camii önünde vatandaşlarla buluşarak bayramlaştı. Bayramlaşma programına Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, STK temsilcileri ve muhtarlar da katıldı.

Bayram tatili boyunca ilçede çocuklar için de çeşitli etkinlikler düzenlendi. 15 Temmuz Meydanı ve Hadımköy İstasyon Meydanı'nda kurulan etkinlik alanlarında, özel olarak hazırlanan şişme oyun grupları küçük ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Çocuklar, ikram edilen pamuk şeker, patlamış mısır ve geleneksel Osmanlı macunu gibi lezzetlerle de keyifli vakit geçirdiler. Etkinlik alanlarında ayrıca animasyonlar, tiyatro ve illüzyon gösterileriyle sinema gösterimi de gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, bayram tatili süresince etkinlik alanlarını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Onlara hediyeler dağıtarak bayram sevincini paylaşan Candaroğlu, aynı zamanda Arnavutköy'de faaliyet gösteren dernek ve vakıfları da ziyaret ederek dayanışma ve birlik mesajları verdi.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?