Arnavutköy Belediyesi
A. Haşim Baltacı Toplumun Her Kesimiyle Buluşuyor

A. Haşim Baltacı Toplumun Her Kesimiyle Buluşuyor

26 Mart 2024 Salı

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ramazan Ayı'nda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ramazan ayının bereketini ve birlik beraberliğin önemini vurgulayarak çeşitli iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı; şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleriyle bir araya gelerek, iftar sofrasında, vatan için canlarını feda etmiş kahramanların aileleriyle ve canlarını feda etmeye hazır gazilerle birlikte olmanın gururunu yaşadığını belirtti.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleriyle bir araya gelerek, iftar sofrasında, vatan için canlarını feda etmiş kahramanların aileleriyle ve canlarını feda etmeye hazır gazilerle birlikte olmanın gururunu yaşadığını belirtti. Baltacı, geleneksel çocuk iftarında ise yetim ve öksüz çocuklarla ailelerini de unutmadı. Masumiyetin ve sevginin sembolü olan çocuklarla birlikte iftar yaparak, yüzlerindeki tebessümü görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yaşlılar Haftası'nda da vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya gelen Ahmet Haşim Baltacı. İlçede görev yapan din görevlileri için düzenlenen iftar programına da katıldı. Çocuk Atölyesi tarafından düzenlenen tekne iftarında çocuklarla bir araya gelerek onların da Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamalarına katkı sağlayan Baltacı, Ramazan ayı boyunca toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye devam edeceğini belirtti.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?