Arnavutköy Belediyesi
Başkan Candaroğlu'ndan Gençlere Mezuniyet Sürprizi

Başkan Candaroğlu'ndan Gençlere Mezuniyet Sürprizi

07 Haziran 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, lise eğitimini tamamlayıp mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi.

Arnavutköy Belediyesi, yıl boyunca yoğun bir tempoyla sınavlara hazırlanan Arnavutköylü lise son sınıf öğrencileri için düzenlediği mezuniyet töreni ile büyük takdir topladı. Arnavutköy Belediyesi Davet Salonu’nda gerçekleştirilen programlara, farklı okullardan çok sayıda öğrenci katıldı. Programlar, coşku dolu anlara sahne oldu ve katılımcılar tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu ‘’Gençler bizim yarınımız, gençler bizim her şeyimiz. Belediye olarak her zaman gençlerimizi ön planda tutan, yeteneklerinin farkına varmalarını sağlayan ve daima onları ileriye taşıyacak olan çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin fikir ve görüşleri bizler için çok kıymetli. Bu yüzden onlarla sık sık bir araya geliyoruz. Bugün de bu coşkuya ortak olmak için mezuniyet törenine katıldık. Pırıl pırıl gençlerimize hayatlarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

Öğrencilerden Büyük Memnuniyet

Mezuniyet törenine katılan öğrenciler etkinliğin kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Bir öğrenci, “Bu geceyi asla unutmayacağız. Belediyemizin bizler için böyle güzel bir organizasyon düzenlemesi çok anlamlı. Gelecekte de bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlediği mezuniyet töreni, öğrenciler için unutulmaz anılarla dolu oldu. Bu etkinlik, ilçede büyük beğeni toplarken, gençlerin geleceğe umutla bakmalarına katkı sağladı.

 

 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?