Arnavutköy Belediyesi
Kadınlar İçin Eğitim ve Üretim Fırsatı

Kadınlar İçin Eğitim ve Üretim Fırsatı

15 Eylül 2023 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, kadınların üretime katkıda bulunmalarını teşvik etmek amacıyla kadın kültür ve sanat merkezlerini desteklemeye devam ediyor.

Arnavutköy'ün tarihi Hadımköy İstasyon Meydanı'nda bulunan Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, kadınların sanat, eğitim ve kişisel gelişim alanlarındaki yeteneklerini geliştirmelerine destek veren bir merkez olarak hizmet sağlıyor.

Hadımköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde, kadınların becerilerini geliştirmelerine olanak tanımak amacıyla Kağıt Rölyef, Giyim Üretim, Mefruşat, İğne Oyası, Amigurumi gibi farklı alanlarda kurslar düzenleniyor. Bu kurslar, kadınların el becerilerini geliştirmeleri ve yaratıcılıklarını keşfetmeleri için bir fırsat sunuyor. Yetkililer tarafından ilerleyen dönemlerde kurs çeşitliliğinin artırılacağı bildirildi.

Ev Ekonomisine Katkı Sağlanıyor

Kurslara katılan kadınlar, ürettikleri el emeği ürünlerin İstasyon Meydanı'nda bulunan El Emeği Çarşısı ve carsimarnavutkoy.com internet sitesi üzerinden satışını gerçekleştirme şansına sahip oluyor. Bu sayede, üretici kadınlar finansal olarak desteklenirken, yerel ekonomiye de katkıda bulunulması hedefleniyor.

Kurslar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların 0212 681 05 91 numaralı telefondan iletişime geçmesi bildirildi.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?