Arnavutköy Belediyesi
Ahmet Haşim Baltacı, 8 Mart’ta Kadın Personelle Buluştu

Ahmet Haşim Baltacı, 8 Mart’ta Kadın Personelle Buluştu

08 Mart 2024 Cuma

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Dünya Kadınlar Günü'nde kadın personelle bir araya geldi.

Her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü’nde Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, belediyenin kadın personelleri ile bir araya gelerek, kadınlar gününü kutladı. Arnavutköy Davet Salonu'nda düzenlenen kahvaltı programında personelle buluşan Baltacı, kadınlara çiçek takdim etti.

Programda Konuşan A. Haşim Baltacı, "Bu anlamlı günde sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir kez daha burada bir araya geldik. Ancak bugün benim için ayrı bir önem daha taşıyor çünkü bu, sizlerle geçireceğim son Kadınlar Günü programı olacak. Ancak, bir ağabey ve bir kardeş olarak her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim. Size ve ailelerinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Gazze'de yaşanan zulmü de unutmayan Baltacı, "Bugün Gazze'de zulüm gören kadınları da anmak istiyorum. Orada yaşanan acıları ve ölen kadınları unutmamalıyız. İsrail'in zulmü sonucunda her gün onlarca kadın hayatını kaybediyor. Onların da acılarını yüreğimizde hissediyoruz" ifadelerini kullandı.

Program sonunda Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Cemile Ar, Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı'ya teşekkür ederek hediye takdim etti.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?