Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköylü Kadınlar İbadethaneleri Ziyaret Ediyor

Arnavutköylü Kadınlar İbadethaneleri Ziyaret Ediyor

21 Mart 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayında manevi bir atmosfer sunmak için cami ve türbe gezileri düzenliyor.

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında cami ve türbelere düzenlediği gezilerle vatandaşlara manevi bir atmosfer sunuyor. Arnavutköylü kadınlar, Eyüp Sultan Camii, Ayasofya-i Kebir Camii, Çamlıca Camii, Hz. Yuşa Türbesi ve Camii gibi önemli ibadet mekanlarını ziyaret ederek Ramazan'ın manevi atmosferini doyasıya yaşıyorlar.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi aracılığıyla bireysel veya toplu olarak kayıt yaptırabilen vatandaşlar, hafta içi düzenlenen gezilere katılabiliyorlar. Belediye tarafından tahsis edilen araçlarla 09.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşen gezilerde, kadınlar dualarını edip ibadetlerini yerine getirme fırsatı buluyorlar.

Arnavutköy Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında önemli ibadet mekanlarını ziyaret eden Arnavutköylü kadınlar, memnuniyetlerini dile getirdi. Ayten Latif, “Bugün Ayasofya’ya geldik. Burada namaz kıldık, ziyaret ettik. Bizi buraya gönderen Arnavutköy Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Ahmet Haşim Baltacı’ya çok teşekkür ederim. Daha önce de belediyemiz ile gezilere katıldım. Buradan da Eyüp Sultan’a gideceğiz.” şeklinde konuşarak belediyenin düzenlediği etkinliklere olan memnuniyetini ifade etti.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?