Arnavutköy Belediyesi
Boğaziçi'nde Öğrencilere Özel Gençlik İftarı Düzenledi

Boğaziçi'nde Öğrencilere Özel Gençlik İftarı Düzenledi

27 Mart 2024 Çarşamba

Arnavutköylü öğrenciler, düzenlenen Boğaziçi gençlik iftarında bir araya geldi.

Arnavutköy Belediyesi, öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Arnavutköy Belediyesi, ilçedeki 12. sınıf öğrencilerine özel bir etkinlik düzenledi. Üniversite sınavına hazırlanan gençler, Boğaziçi'nde unutulmaz bir iftar deneyimi yaşadılar.

Üç gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde, 850 öğrenci bir araya gelerek hep birlikte iftar yaptı. İftar programına Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı da katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Baltacı, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirerek, onlara gelecekleri için başarılar diledi.

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu akşam 3 gün sürecek olan, lise son sınıfta okuyan öğrencilerimizle birlikte yapacağımız. Gördüğünüz gibi harika bir atmosfer var. Bu güzelliğin en önemli parçalarından bir tanesi İstanbul Boğazı’nda bu güzel Ramazan akşamında iftar ediyor oluşumuz, ayrıca bu kadar güzel kardeşimizin burada oluşu da bizim iftar davetimizi bir o kadar daha da kıymetli hale getiriyor.” şeklinde konuştu.

Öğrenciler ise düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Rozarin Zurna, “Böyle bir şey düzenlediği için çok mutluyuz. Ahmet Haşim Baltacı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim için sınavlar adına çok büyük bir motivasyon oldu. Çünkü çok yoğunuz, çok çalışıyoruz. Yani böyle bir yemek kafamızı dağıtmak adına yardımcı oldu. O yüzden çok mutluyuz” dedi.

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?