Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi Hatay Tanıtım Günleri’nde

Arnavutköy Belediyesi Hatay Tanıtım Günleri’nde

02 Şubat 2024 Cuma

İstanbul'un Atatürk Havalimanı etkinlik alanında düzenlenen Hatay İl Tanıtım Günleri, renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya başladı.

Hatay Valiliği ve Hatay Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen 'Hatay İl Tanıtım Günleri', Atatürk Havalimanı etkinlik alanında başladı. Etkinlik, 1-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan tanıtım günleri ile özellikle 6 Şubat depreminde zarar gören Hatay esnafına destek olunması hedefleniyor. 

6 Şubat depremi sonrasında Hatay'da görev yapan Arnavutköy Belediyesi, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ile Sanat Akademisi kursiyerlerinin ürettiği el emeği ürünleriyle Hatay İl Tanıtım Günleri’nde yer aldı. 

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Hataylı esnaflara verilen destek ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, etkinliğin Hatay kültürünün tanıtılmasında ve depremden etkilenen esnaflara destek verilmesinde önemli bir platform olduğunu belirtti. 

Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri, el emeği göz nuru ürünleriyle 4 Şubat tarihine kadar yer alacak. Böylece, kültürler arası bir köprü kurularak, Hataylı esnafların ekonomik olarak desteklenmesi amaçlanıyor.
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?