Arnavutköy’de 2 Mahalleye 2 Sağlık Ocağı

12 Mayıs 2020 Salı

Arnavutköy Belediyesi, iki farklı mahallede sağlık ocağı yapımına başladı. Nenehatun ve Atatürk Mahallesi’nde yapımına başlanan sağlık ocağı kısa sürede tamamlanacak.

Arnavutköy Belediyesi sağlık alanında yaptığı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmetlerine ara vermeden sürdüren Arnavutköy Belediyesi, Nenehatun ve Atatürk Mahallesi’nde projelendirilen sağlık ocakları için ilk kazmayı vurdu.

Zemin düzenleme ve hafriyatları alınan sağlık ocağı alanı; Arnavutköy Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Ekiplerince yerinde incelendi.  270 m2 kapalı alanı bulunan sağlık ocakları 2 katlı olup içerisinde; 4 muayene odası, emzirme odası, gebe izleme odası, laboratuvar, tıbbi müdahale odası ve aşı odası yer alacak. Sağlık ocağı tamamlandığında peyzaj alanları ve park alanıyla vatandaşın hizmetinde olacak.