Arnavutköy Belediyesi
Kronik Rahatsızlığı Olan Vatandaşlarımızın Yanındayız

Kronik Rahatsızlığı Olan Vatandaşlarımızın Yanındayız

10 Nisan 2020 Cuma

Arnavutköy Belediyesi kronik rahatsızlığı olan ve 65 yaş üstü vatandaşların alışverişlerine kurduğu ekiplerle devam ediyor.

Koronavirüs pandemisi sonra ülke genelinde alınan kararla 65 yaş üstü vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmesiyle beraber Arnavutköy Belediyesi tarafından vatandaşlara yardımcı olacaklar ekipler kuruldu. Vatandaşlara hızlı bir şekilde yardımcı olacak on ayrı ekip kuran Arnavutköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen telefonlar üzerine harekete geçiyor. Sokağa çıkma yasağı olan vatandaşların market alışverişleri ve ASYAM Kart kullanıcısı vatandaşlara aylık yardımları kurulan ekipler tarafından sağlanıyor.

Bir Telefon Kadar Yakınız

Zabıta Müdürlüğü personelleri alınan telefon üzerine alışverişleri gerçekleştirmek için astım hastası olan Menderes Zorlu’nun adresine ulaştı. Alışveriş listesini hazırlayıp maddi karşılığını ekiplere teslim eden Menderes Zorlu’nun sebze, meyve, süt ürünleri ve temizlik malzemeleri ihtiyaçları Zabıta Müdürlüğü personelleri tarafından karşılandı. Zorlu’nu alışverişler listesinde yer alan ürünler ekipler tarafından titizlikle alındı. Alışverişi tamamlayan ekipler, Zorlu’nun ikamet adresine geçerek, aldıkları ürünleri ve yapılan alışverişin fişini teslim ettiler. Menderes Zorlu ise kendisinin astım hastası ve eşinin ameliyat olduğunu ve dışarı çıkmadıkları söyledi. Zorlu: “yaptığınız hizmet için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” dedi.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?