Bu Kampta Engel Yok

14 Ağustos 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından özel gereksinimi olan çocuklar için Engelsiz Kampı düzenlendi.

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi’nden (AYEM) eğitim alan çocuklar için özel bir kamp düzenlendi. Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Gençlik Kampı kapsamında Engelsiz Kampı İmrahor Mesire Alanı’nda gerçekleşti.

Hayatlarının büyük bir bölümünü evde geçirmek zorunda kalan çocuklar etkinlikler ile unutulmaz anlar yaşadı. Dev salıncak, deniz bisikleti, doğa yürüyüşü gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler ile keyifli zaman geçirme fırsatı buldular.

Uzman eğitmenler, etkinlik boyunca çocukların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak üzere hazır bulundu. Çocukların özel ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde yaklaşarak, etkinlikleri en iyi şekilde deneyimlemelerini sağladılar.

Sosyal HABERLERİ