Asırlık Çınarlar Unutulmadı

04 Nisan 2022 Pazartesi

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, AYEM’den hizmet alan yaşlı vatandaşlar ile bir araya geldi.

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM), kurulduğu günden bugüne yaşlı ve engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Her gün yüzlerce vatandaşa hizmet veren Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi, güler yüzlü personeli ile vatandaşların gönlünü fethediyor. Şefkat ile ilgilenen AYEM çalışanları, Yaşlılar Haftası’nda da hizmet verdiği vatandaşları unutmadı.

AYEM tarafından yaşlı vatandaşlar için düzenlenen moral ve motivasyon yemeğine, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu katıldı.

100’e yakın vatandaşın katıldığı yemekli programda, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı asırlık çınar Afife Sığın’a çiçek takdim etti.  Yemekli program canlı müzik ile devam etti. Yaşlı çiftler dans ederek, ikinci baharı yaşadı.

Sosyal HABERLERİ