Arnavutköy Belediyesi
Aile Eğitim Desteğinin Son Taksiti Yatırıldı

Aile Eğitim Desteğinin Son Taksiti Yatırıldı

29 Mart 2024 Cuma

Üniversite öğrencilerinin ailelerine verilen Aile Eğitim Desteğinin son taksiti hesaplara yatırıldı.

Arnavutköy Belediyesi, her yıl üniversitede okuyan öğrencilerin ailelerine yönelik olarak verdiği Aile Eğitim Desteği kapsamında bu yıl da öğrencilere destek oldu. Arnavutköy Belediyesi tarafından verilen eğitim desteğinin üçüncü ve son taksiti hesaplara yatırıldı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından 2 bin 392 üniversite öğrencisinin ailelerine verilen, Aile Eğitim Desteği, bu yıl üç ayrı taksitte ödendi. Her taksitte yapılan ödemelerle birlikte toplamda 5 bin TL’lik eğitim desteği sağlandı. Aile Eğitim Desteği kapsamında yapılan bu ödemelerle birlikte, Arnavutköy Belediyesi bu yıl üniversitede eğitim gören öğrencilerin ailelerine yaklaşık 12 milyon TL eğitim desteği sağlamış oldu.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yaptığı açıklamada, "Gençlerimizin eğitimlerine sağladığımız desteklerle, onların daha iyi bir gelecek için adım atmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Üç taksit halinde yaptığımız Aile Eğitim Desteği programımızın son taksitini, öğrencilerimizin ailelerinin hesaplarına yatırdık. Eğitim, geleceğimizin temelidir ve bu doğrultuda belediye olarak gençlerimize her zaman destek olmayı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?