Arnavutköy Belediyesi
Sorunlarınıza Çözüm Üretmek İçin Yola Çıktık

Sorunlarınıza Çözüm Üretmek İçin Yola Çıktık

19 Temmuz 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla hizmete soktuğu Mobil İletişim Aracı ile vatandaşların ayağına giderek sorunlarını dinliyor. 
Arnavutköy Belediyesi, çözüm odaklı belediyecilik anlayışını benimseyerek, hizmetlerini vatandaşların ayağına götürmeye devam ediyor. Mobil İletişim Aracı ile hizmet vermeye başlayan Arnavutköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri,  vatandaşların ayağına giderek sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmek için çalışıyor.

Mobil İletişim Aracı sorunları yerinde tespit etmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla Karaburun Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ekipler, vatandaşların talep, şikayet ve önerilerilerini elektronik ortamda kayıt altına alıyor. Aciliyet arz eden olumsuzlukların giderilmesi için ilgili birimler ile iletişime geçiyor, vatandaşların belediyeye olan başvurularını sorgulayıp bilgi veriyor. Bunun yanında belediyenin etkinlik, duyuru ve faaliyetleri hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. 

Arnavutköy Belediyesi'nin çözüm odaklı belediyecilik anlayışını benimseyen uygulaması, vatandaşların sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözülmesine, vatandaşlar ile belediye arasındaki iletişimin güçlenmesine katkı sağlıyor. Mobil İletişim Aracı her gün farklı bir mahallemizde hizmet verecek.  
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?