Arnavutköy Belediyesi
ARKUR Deprem Bölgesine Hareket Etti

ARKUR Deprem Bölgesine Hareket Etti

06 Şubat 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ARKUR), Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Arnavutköy’den yola çıktı. 

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olarak saat 04.17’de gerçekleşen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma ekipleri AFAD koordinasyonunda deprem bölgesine hareket etti. Arnavutköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ARKUR) de erken saatlerde arama kurtarma çalışmaları için harekete geçti. Deprem bölgesine gitmek üzere Arnavutköy Belediyesi binasından yola çıkan ARKUR ekibi Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı tarafından uğurladı. 

ARKUR ve diğer ekipler, İstanbul Havalimanından deprem bölgesine hareket etti. ARKUR, 2020 yılında Elazığ ve İzmir’de gerçekleşen depremlerde, Kartal’da çöken 14 daireli apartmanda arama kurtarma çalışmalarına katılmıştı.  

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Ekiplerimiz depremin arından deprem bölgesine ulaşmak üzere hareket etti. Bölgedeki kardeşlerimiz için duacıyız.” dedi. 
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?