Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi Deprem Bölgesinde Çocukları Sevindirdi

Arnavutköy Belediyesi Deprem Bölgesinde Çocukları Sevindirdi

19 Nisan 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi Hatay Kırıkhan’da depremzede ailelerin çocuklarına bayramlık hediye dağıttı.

 

Yaşanan deprem felaketinin ardından özverili bir şekilde çalışan Arnavutköy Belediyesi, depremzede vatandaşları Ramazan Bayramı’nda da unutmadı. Ramazan ayı boyunca bölgede iftar ve sahur yemeği çıkaran, çeşitli etkinlikler düzenleyen Arnavutköy Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi Hatay Kırıkhan’da depremzede ailelere ve çocuklarına bayramlık hediye dağıttı. 

 

Çocuklara bayramlık hediye dağıtan Arnavutköy Belediyesi, düzenlediği iftar programında depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Programa Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,  Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Koç, AK Parti Kırıkhan Teşkilat Başkanı Ömer Erdal Çelik, Arnavutköylü muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

Rahatsızlığı nedeniyle programa katılamayan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “Kırıkhan Kardeşlik Mahallemizde bereketli bir iftar sofrası. Yaklaşan Bayram öncesi hediyeleşme, iftar ve sohbeti ile güzel bir akşam. Katılan komşularımıza, Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a, Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a ve AK Parti ilçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik’e şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?