Arnavutköy Belediyesi
Hatay’da Afetzede Çocuklar Dünya Barışı İçin Güvercin Uçurdu

Hatay’da Afetzede Çocuklar Dünya Barışı İçin Güvercin Uçurdu

23 Nisan 2023 Pazar

Arnavutköy Belediyesi, Kırıkhan’da depremzede vatandaşları Ramazan Bayramı’nda da yalnız bırakmadı. Vatandaşlar Ramazan Bayramı ve 23 Nisan coşkusunu bir arada yaşadı. 
Arnavutköy Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da deprem bölgesindeki yaraları sarmak için çalışmalarına sürdürüyor. Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde çalışmalarına devam eden Arnavutköy Belediyesi, depremzede vatandaşları Ramazan Bayramı’nda da yalnız bırakmadı. Kırıkhan’da Ramazan Bayramı ve 23 Nisan coşkusunun bir arada yaşandığı çeşitli etkinlikler düzenlendi. 

Kırıkhan’ı sık sık ziyaret eden Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da çifte bayramda afetzede vatandaşları ziyaret etti. Arnavutköy Belediyesi tarafından kurulan konteyner kentte vatandaşları ziyaret eden Haşim Baltacı, depremzede aileler ile bayramlaşarak dertlerini dinledi. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından Kırıkhan’da hem Ramazan Bayramı hem de 23 Nisan için bir takım çocuk etkinlikleri düzenlendi. Ahmet Haşim Baltacı ve bazı sivil insiyatifler, depremzede çocuklara dondurma, patlamış mısır, ve pamuk şeker dağıtırken, afetzede çocuklar dünya barışı için güvercin uçurdu.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?