Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi Sıcak Yemek Hizmetiyle Gönülleri Isıtıyor

Arnavutköy Belediyesi Sıcak Yemek Hizmetiyle Gönülleri Isıtıyor

16 Mayıs 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi, ilçede yaşayan yemek yapamayacak durumda olan yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara günlük sıcak yemek dağıtımı hizmeti sağlıyor.

Arnavutköy Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sıcak yemek hizmeti sunuyor. Özellikle yaşlı, engelli ve dezavantajlı durumdaki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan bu hizmet, belediye ve paydaşları tarafından büyük bir özenle yürütülüyor

Arnavutköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapılan başvurular titizlikle inceleniyor ve belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştırılıyor. Yemekler, hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanıyor ve özel olarak tasarlanmış kaplarda sıcak bir şekilde teslim ediliyor.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, " İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, onların hayatını kolaylaştırmak ve mutlu etmek için çaba gösteriyoruz. Sıcak yemek hizmetimiz de bu çerçevede hayata geçirildi." şeklinde konuştu.
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?