Yaşlı Çiftler İkinci Baharını Yaşadı

16 Şubat 2022 Çarşamba

Arnavutköy’de uzun yıllar evliliğini sürdüren mutlu çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü birlikte kutladı.

Arnavutköy Belediyesi’nin organizasyonu ile düzenlenen yemekli programda bir araya gelen yaşlı çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde mutluluğun tadını çıkardı.

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engeli Merkezi’nde (AYEM) hizmet alan 10 çift, kendilerine hazırlanan programda aşk tazeledi.

“Küskünlüğümüz Beş Dakika Sürer”

57 yıllı geride bıraktıklarını söyleyen İbrahim Keskin: “ 57 yılda evde dört tane gelin çıktı, bir tane gelin girdi. O da üst katımda oturuyor. Şu an Edi ile Büdü olarak baş başa kaldık. İdare ediyoruz. Mesela hanım hasta olursa çorba yapıyorum. Eve bakıyorum. Kavgasız ev olmaz. Ama küskünlüğümüz 5 dakika sürüyor. Eşimden özrü ben dilerim. O bakıyor bana. O giydiriyor beni. Çiçek gibi üstüm. Hiç ütüsüz gezdirmedi beni. Ceketime kadar eşim ütüler” diye konuştu.

Evliliğinde adeta ikinci baharı yaşayan yaşlı çiftler, düzenlen program için Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya teşekkür ettiler.

Sosyal HABERLERİ