Arnavutköy Belediyesi
Pasta Yapımına Engel Yok

Pasta Yapımına Engel Yok

16 Mayıs 2022 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi’nde rehberlik eğitimi alan öğrenciler, özel bir kurumun düzenlediği etkinlikte pasta süsledi.

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM) hizmete başladığı günden beri ilçede ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, yaşlı ve engelli vatandaşlara dokunuyor. Medikal Malzeme yardımlarından kültürel gezilere, yaşlılar haftasından dünya engeliler günü programlarına kadar birçok faaliyet içerisinde olan AYEM hizmette sınır tanımıyor.

Özel bir kurumun düzenlediği etkinlikte otizmli, işitme engelli ve özel eğitimli öğrenciler pasta süslemek için bir araya geldi. AYEM’de rehberlik eğitimi alan engelli öğrenciler; öğretmenler ve kurum çalışanları ile birlikte pasta süslemenin keyfini yaşadı. Kahvaltı ile başlayan etkinlikte, animatörün öğrencilerin yüzlerini boyamasıyla renkli görüntüler oluştu. Gönüllerince eğlenen engelli öğrenciler daha sonra pasta süsleme etkinliğine geçti. Pastaları istedikleri gibi süsleyen öğrenciler, keyifli anlar yaşadı. Etkinlikte doyasıya eğlenen öğrenciler, süsledikleri pastaları ailelerine ikram etti.  Programdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren aileler, Arnavutköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?