Arnavutköy Belediyesi
Deprem Bölgesinde 3 Öğün Yemek İkramı

Deprem Bölgesinde 3 Öğün Yemek İkramı

22 Şubat 2023 Çarşamba

Depremin ilk gününden itibaren ekipleriyle sahada olan Arnavutköy Belediyesi’nin yardım çalışmaları devam ediyor. Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 8 bin kişiye günde 3 öğün sıcak yemek ikram ediliyor. 

Kahramanmaraş ve Gaziantep merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından başlatılan yardım seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Arnavutköy Belediyesi yaptığı hizmetler kapsamında Hatay’da depremden zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu amaçla Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yemek dağıtımı için aşevleri kuran Arnavutköy Belediyesi; her gün 3 öğün olmak üzere 8 bin kişiye sıcak yemek, her sabah 3 bin kişiye ise sıcak çorba ikram ediliyor. 

Sıcak yemekler depremzedeler başta olmak üzere asker, polis, arama-kurtarma görevlileri ve kamu çalışanlarına ikram ediliyor. Kendilerine sunulan hizmetten dolayı memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, yardımlarından dolayı Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’ya teşekkürlerini iletti. 

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı konuyla ilgili olarak, “Aşevimiz günde yaklaşık 8 bin kişiye 3 öğün yemek veren güzel bir hizmet üstlendi. Aşevimiz felaketin hemen ardından hem deprem afetine maruz kalmış olan vatandaşlarımıza hem de burada hizmet veren gönüllülere yemek teminini gerçekleştiren bir tesis oldu. İnşallah bu aşamadan sonra kurmakta olduğumuz iki çadır kentte hizmet verecek. Buradaki kardeşlerimizin sıkıntılarına bir nebze olsun çare olabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?