Arnavutköy Belediyesi
Bayram Öncesi Evde Temizlik ve Kişisel Bakım Hizmeti

Bayram Öncesi Evde Temizlik ve Kişisel Bakım Hizmeti

03 Nisan 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM), Ramazan Bayramı öncesi ev temizliği ve kişisel bakım hizmetlerine hız verdi.

sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Arnavutköy Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. AYEM ekipleri, yıl boyunca belirli aralıklarla ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde temizlik hizmeti vererek, kişisel bakımlarını yapmakta zorluk çeken yaşlıların kişisel bakımını yapıyor.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala çalışmalarına hız veren ekipler, sevdikleriyle buluşacak olan yaşlıları bayrama hazırlıyor. Özellikle ev temizliği ve kişisel bakımlarında zorluk çeken vatandaşları ziyaret ederek, sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamaları için özenle çalışıyor. Salon, mutfak, banyo ve tuvaletler başta olmak üzere her detayı titizlikle temizleyerek, evlerinden çıkmakta zorlanan vatandaşlara yönelik kuaför ve berber hizmeti de sunarak kişisel bakımlarını gerçekleştiriyor.

Aile fertleri ve mahalle sakinleri ise belediyenin yürüttüğü bu hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Arnavutköy Belediyesi, toplumun her kesiminin yanında olmaya devam ediyor.

 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?