Arnavutköy Belediyesi
Abim Umut Olmaya Devam Ediyor

Abim Umut Olmaya Devam Ediyor

11 Ekim 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM), Arnavutköy’de işsizlik oranını en aza indirmeye yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin istihdam projelerinden birisi olan ABİM, işsizlikle mücadelede önemli bir rol oynuyor. Vatandaşları ve özel sektör firmalarını bir araya getirerek toplu iş görüşmeleri düzenleyen ABİM, hem iş arayanlara istihdam fırsatları sunuyor hem de özel sektör firmalarının işgücü ihtiyacını karşılıyor.

Son olarak, özel bir hastane ile yapılan toplu iş görüşmelerinde iş arayanlar, işverenlerle yüz yüze görüşme fırsatı buldular. Yapılan iş görüşmeleri sonucunda 63 kişi çeşitli iş kollarında istihdam edildi.

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi, gelecekte benzer etkinlikler düzenlemeye ve Arnavutköy'deki işsizlik sorununu çözmeye yönelik projelerine devam edecek. ABİM, bu tür çözümlerle hem iş arayanları iş dünyasıyla buluşturuyor hem de yerel ekonominin güçlenmesine katkı sağlıyor.

ABİM’in düzenleyeceği etkinlikler ve güncel iş ilanları hakkında haberdar olmak için Arnavutköy Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarını takip edebilir veya istihdam.arnavutkoy.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?