Arnavutköy Belediyesi
Evde Bakım Hizmetiyle Bayram Öncesi Yüzler Güldü

Evde Bakım Hizmetiyle Bayram Öncesi Yüzler Güldü

18 Nisan 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala sevdikleriyle buluşacak yaşlılarımıza sağlıklı ve temiz bir ortam sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. 

Arnavutköy Belediyesi ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM) ekipleri evde bakım hizmetiyle yıl boyunca belirli periyotlarla ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde temizlik ve kişisel bakım hizmeti veriyor. Ev temizliği hizmetlerini Ramazan ayında yoğunlaştıran AYEM, evleri bayrama hazırlıyor. 

AYEM ekipleri her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşları Ramazan Bayramı öncesinde ziyaret ederek ev temizliklerini ve kişisel bakımlarını yapıyor. Bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine giden ekipler, yaşlılarımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşaması için titizlikle çalışıyor. Salon, mutfak, banyo ve tuvaletleri temizleyen ekipler; yerleri süpürüyor, siliyor, camları, halıları, kapıları ve çerçeveleri temizliyor.  

Ekipler ayrıca evlerinden çıkmakta zorlanan vatandaşlara yönelik kuaför ve berber hizmetleri de veriyor. Belediyenin yürüttüğü bu hizmetlerden dolayı aile fertleri ve mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi.
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?