Arnavutköy Belediyesi
İyi Günde, Kötü Günde Vatandaşlarımızın Yanındayız

İyi Günde, Kötü Günde Vatandaşlarımızın Yanındayız

09 Ocak 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile her alanda vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. 

Arnavutköy Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Arnavutköylü vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmaları ile hizmet veriyor. İlçe sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşların şehir içi ve şehirlerarası cenaze işlerinde, kültürel faaliyetlerde ve çeşitli organizasyonlarda araç ve ulaşım desteği sağlıyor. Bunların yanında Arnavutköy’de bulunan okullar tarafından düzenlenen geziler için de araç desteği veriyor. 

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Arnavutköy sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşların vefatı halinde, cenaze yakınlarının müracaatı ile cenazelerini ve yakınlarını memleketlerine götürmek için 2022 yılı içerisinde 131 araç tahsis edilerek, toplamda 238 bin 633 km yol gidildi. Bunun yanında şehir içi cenazelerde ulaşım için 148 araç tahsis edilerek, 6 bin 231 km yol gidildi. 

Okullara Araç Desteği

Arnavutköy Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü okulların talep etmesi üzerine kültür gezileri ve çeşitli etkinlikler için de araç desteğinde bulunuyor. 2022 yılı içerisinde okullar tarafından yapılan talep üzerine 104 araç tahsis edilerek, toplamda 9 bin 523 km yol gidildi. Ayrıca ilçede bulunan spor kulüplerinin müsabakalara ulaşımı için 364 araç tahsis edilerek, 84 bin 971 km yol gidildi. 
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?