Arnavutköy Belediyesi
Hastalara Ulaşımda Büyük Kolaylık

Hastalara Ulaşımda Büyük Kolaylık

08 Şubat 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM), hasta nakil ambulansları ile hastaneye ulaşmakta güçlük çeken vatandaşlara hizmet veriyor. 
Arnavutköy Belediyesi, yaşlı ve engelli bireyler ile yatağa bağlı olarak yaşayan hastaların hastanelere ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hasta nakil ambulansları ile hizmet veriyor. AYEM tarafından sunulan bu hizmet, hastaların evlerinden alınarak randevu aldıkları hastanelere ulaştırılmasını ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından tekrar evlerine geri bırakılmalarını içeriyor.
Bu hizmet ile özellikle hastaneye ulaşmakta güçlük çeken yaşlı, engelli veya yatağa bağlı olarak yaşayan hastalar için büyük bir kolaylık sağlanıyor. AYEM, vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak amacıyla bu uygulamayı randevulu sistemle yürütüyor. Buna göre, hastaların hastaneye ulaşımı için en az bir hafta öncesinden AYEM'e başvurarak randevu almaları gerekiyor.
Hastalar randevu aldıkları saatte evlerinden alınarak hastanelere götürülüyor ve işlemleri tamamlandıktan sonra tekrar ev adreslerine güvenli bir şekilde bırakılıyor. Bu sayede hastaların hastane ziyaretleri daha kolay ve stressiz bir hale geliyor.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Arnavutköy Belediyesi, bu hizmetle birlikte, yaşlı, engelli ve hasta bireylerin sağlık hizmetlerine erişimindeki zorluklar en aza indirilerek toplumun her kesiminin sağlık hizmetlerinden eşit şekilde faydalanması hedefleniyor. 
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?