Arnavutköy Belediyesi
Başkan Baltacı, Şehit Yakınları ve Gaziler İle Bir Araya Geldi

Başkan Baltacı, Şehit Yakınları ve Gaziler İle Bir Araya Geldi

12 Nisan 2022 Salı

Şehit yakınları ve gaziler için iftar programı düzenledi. Programa, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katıldı.

Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür Merkezi içerisinde bulunan davet salonunda Arnavutköy’de ikamet eden Şehit aileleri ve gaziler için Arnavutköy İlçe Kaymakamlığı ve Arnavutköy Belediyesi’nin iş birliğiyle iftar programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen iftar programına Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Hadımköy Kışla Komutanı Hv. Savunma Albay Nazım Kalafat, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, ilçe müftüsü ve vatandaşlar katıldı.

“Değerli bir toplulukla beraber olmak, bambaşka güzel”

Programda konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı; Şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarının Ramazanını tebrik ederek, Bizleri onurlandırdınız. Sofralarımıza şeref verdiniz dedi. Başkan Baltacı: “Hepimizin yararlanmayı umduğu bir bereket ayı, rahmet ayı ve mağfiret ayı yeniden geldi. Bundan 2 yıl önce maalesef Ramazan sofralarında buluşma imkânımız, salgın hastalık nedeni ile yoktu. Böyle bir ortamı yeniden elde etmiş olmaktan dolayı Rabbimize şükürler olsun. Böyle bereketli bir akşamda; iftar sofrasında, değerli bir toplulukla beraber olmak, bambaşka güzel.
 Zaman zaman bir araya geliyoruz. Gerek şehit ve gaziler gününde. Gerekse farklı programlarda. Ama bu akşam 2 güzelliği bir araya getirdik. Hem misafirlerimizin güzelliği hem de Ramazanın bereketinin güzelliği inşallah çok daha mutlu hissetmemizi sağlayacak” diye konuştu.
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?