Arnavutköy Belediyesi
ARNAVUTKÖY’DEN İDLİB’E YARDIM KONVOYU

ARNAVUTKÖY’DEN İDLİB’E YARDIM KONVOYU

22 Şubat 2022 Salı

Arnavutköy İlçe Müftülüğü ve TDV Arnavutköy Şubesi koordinesinde "Yükümüz Kardeşlik" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasında, 2 tır yardım malzemesi İdlib’e doğru yola çıktı. 

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde sürdürülen “Yolun İyilik Olsun” yardım kampanyası kapsamında Arnavutköy İlçe Müftülüğü 12 tır yardım malzemesini Suriye’ye gönderdi. Arnavutköy İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ve hayır severlerin destek verdiği kampanyaya Arnavutköy Belediyesi de katkı sağladı.

Hayırseverlerden 12 Tır Dolusu Yardım

Daha önce yardım severlerin desteği ile hazırlanan 10 tır dolusu unu, İdlib’e gönderilmek üzere uğurlayan Arnavutköy İlçe Müftülüğü, son olarak da 2 tır temel gıda malzemesi ve tekstil ürününden oluşan yardım malzemesini yapılan törenle Suriye’ye yolladı.

“Hayırsever kardeşlerimizin önemli bir ikramı, önemli bir hizmetidir”

Taşoluk Yeşil Camii önünde düzenlenen törende konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı: “Bugün burada toplanmamıza sebep olan çok güzel bir yardım faaliyeti. Daha önce 10 tır un hayırsever kardeşimizin desteği ile İdlib’e gitmişti. 

Bugün de 2 tır; hem temizlik malzemesi hem de gıda malzemesini uğurluyoruz. Sayın müftümüz başta olmak üzere diyanet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Böyle önemli bir konuda duyarsız kalmadılar. Aynı zamanda teşkilatımızın öncülüğünde hayırsever kardeşlerimizin önemli bir ikramı, önemli bir hizmetidir. Darda, zorda ve sıkıntıda kalan çok uzak bir coğrafya bile olsa oradaki kardeşlerimize el uzatan hayırsever kardeşlerimizden de Allah razı olsun” dedi.
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?