AYEM, Evde Bakım ve Sağlık Hizmetiyle Umut Oluyor

29 Aralık 2023 Cuma

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM) vatandaşlara sunduğu Evde Sağlık ve Bakım hizmetiyle umut oluyor.

Arnavutköy Belediyesi'nin bünyesinde faaliyet gösteren Arnavutköy Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM), ilçede yalnız yaşayan veya bakımında güçlük çekilen yaşlı ve engelli vatandaşlara etkili bir hizmet sunuyor. Sosyal belediyeciliğin güzel bir örneği olan Evde Sağlık, Bakım ve Temizlik hizmetleriyle vatandaşların hayatına dokunuyor.

350 vatandaşa hizmet veren AYEM ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların saç tıraşı, tırnak bakımı, ev temizliği gibi günlük ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyor. Ayrıca, AYEM tarafından sunulan evde sağlık hizmeti ile vatandaşların sağlık kontrolleri ve bakımları düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı'ya teşekkürlerini ileterek, bu önemli sosyal hizmetin kendilerine büyük bir destek olduğunu belirtiyor.

AYEM’in yürüttüğü bu sosyal sorumluluk projesi, sadece temel bakım hizmetleriyle sınırlı kalmayıp aynı zamanda ilçedeki yaşlı ve bakıma muhtaç bireylerin sosyal yaşama daha fazla entegre olmalarını hedefliyor. Bu kapsamda, AYEM ekipleri tarafından düzenlenen sosyal etkinlikler ve kültürel aktiviteler, vatandaşların sosyal bağlarını güçlendirmelerine katkı sağlıyor.

Sosyal HABERLERİ