Arnavutköy Belediyesi
23 Nisan Arnavutköy’de Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Arnavutköy’de Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan 2023 Pazar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü Arnavutköy’de coşkuyla kutlandı. Çocuklar çifte bayramın sevincini yaşadı. 

Arnavutköy’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir dize etkinlik düzenlendi. Ramazan Bayramı’nın son gününe denk gelen 23 Nisan kutlamalarında çocuklar çifte bayram yaşadı. Tayakadın İlkokulu’nda düzenlenen törene Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Semih Gümüşbaş, Arnavutköy Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan ve Arnavutköylü vatandaşlar katıldı. 

Protokol konuşmaları ile başlayan program çeşitli gösteriler ile devam etti. Program sonunda, 23 Nisan konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan etkinlikler 15 Temmuz Meydanı ve Hadımköy İstasyon Meydanı’nda devam etti. Çocuklara dondurma, patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi. Çocuklar kurulan oyun alanında doyasıya eğlendiler. 
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?