Arnavutköy Belediyesi
Asırlık Çınarlar Bir Araya Geldi

Asırlık Çınarlar Bir Araya Geldi

03 Ekim 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi, Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM) ile Kadın Kültür ve Sanat Merkezi işbirliğiyle yemek programı düzenlendi.

Yaşlı ve engelli bireylere her alanda destek veren, onları topluma ve sosyal yaşama entegre etmek amacıyla kurulan AYEM, Yaşlılar Günü nedeniyle özel bir yemek programı gerçekleştirdi. AYEM ile Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi işbirliğinde düzenlenen program Hadımköy İstasyon Meydanı’nda bulunan Nisa Mekan’da gerçekleştirildi. 

Programa, Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, Arnavutköy Belediye Başkanı Danışmanı Turgut Baran, Arnavutköy Belediyesi meclis üyeleri ve AYEM'den hizmet alan kadınlar katıldı. Katılımcılar sıcak ve samimi bir ortamda bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı.

Arnavutköy Belediyesi, AYEM aracılığıyla yaşlılara evde bakım, evde sağlık, temizlik, ulaşım, gündüz bakım ve eğitim gibi bir dizi önemli hizmet sunuyor. Bu tür etkinlikler, bir dayanışma ve sosyal bağ oluşturma amacı taşıyor. Yaşlılar, çeşitli etkinliklerle bir araya gelerek sosyal hayatta aktif rol almaya teşvik ediliyor.
 

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?